چجوری برای عروسی یه کیک خوب سفارش بدیم

کیک عروسی یکی از شیرین ترین قسمت هر جشن عروسی است که نشان دهنده سلیقه عروس و داماد و مهارت قناد است. همه عروس و دامادها دوست دارند زیباترین و بهترین کیک عروسی را به میهمانان خود نشان بدهند. کیک عروسی به فیلم شما جلوه زیبایی می دهد و سلیقه شخصی شما را به رخ میهمانان می کشد! بنابراین بهتر است قبل از تهیه بهترین کیک عروسی با انواع کیک عروسی و تولیدکنندگان برتر آن آشنا شوید. در ادامه با ما همراه باشید.

هنگامی که زمان جشن عروسی می رسد برنامه ریزی های عروس و داماد برای تجربیات پر استرس و هیجان انگیز شروع می شود.مواردی مانند: انتخاب نوع غذا،انتخاب نوع نوشیدنی،رزرو مکان برگزاری عروسی و کلی موارد دیگری هستند که باعث می شوند عروس و داماد تمرکز خود را از دست بدهند.

یکی از اجزای مهم جشن عروسی کیک است که در عکس و فیلم های شما تا ابد به یادگار می ماند پس بنابراین فقط به عنوان شیرینی عروسی محسوب نمی شود و به جز طعم آن شکل و اندازه و زیبایی آن خیلی مهم است و اهمیت بالایی دارد.

بعضی وقت ها قد و اندازه کیک ها از قد عروس و داماد خیلی بالاتر می رود و بعضی وقت ها هم عجیب ترین شکل و ظاهر و رنگ و لعاب را به خود می گیرند و در بیشتر مواقع قیمت های آنها سر به فلک کشیده و همه را شگفت زده می کند.

بنابراین باید قبل سفارش کیک باید به یک سری نکات مهم در مورد خرید کیک عروسی توجه داشته باشید و بدانید تا یک خرید با صرفه و بهتری داشته باشید.

گل ارایی کیک ها زیبایی انها را دوچندان میکنند

تدارک دیدن با آگاهی کامل

شرایط مکانی که شما انتخاب می کنید و همچنین انتخاب دکور توسط شما تاثیر بسیار زیادی در جلوه و ظاهر کیک عروسی دارد برای مثال در فصل بهار و تابستان که فضای باز و آزادانه ای برای مراسم در نظر گرفته می شود به کار بردن و استفاده از آن دسته کیک هایی که یخ چینه های عروسکی و نوشتاری در آنها به کار رفته است مناسب نمی باشد و همچنین نوع فوندانتی که در کیک عروسی به کار می رود خیلی مهم است و باید در مقابل دمای هوا آزاد مقاومتی که لازم است را داشته باشد.

 

فریب ظاهر کیک را نخورید

وقتی که کیکی را می خواهید سفارش دهید به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی جذب ظاهر و شکل و نمونه های آماده کیک عروسی نشوید. مواردی مانند مواد به کار رفته در کیک، تازگی مواد اولیه، طعم و مزه و تعهد داشتن در تحویل به موقع کیک از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که نباید فراموش شود و زیبایی ظاهری کیک فقط یکی از موارد مهم می باشد.

 

قبل از سفارش کیک اصلی نمونه تست کنید

اگر برای پیش بردن برنامه هایتان زمان کافی دارید به شما پیشنهاد می کنیم که برای اینکه از کار نهایی کیک پزی که انتخاب کرده اید مطمئن شوید کمی قبل تر کیک کوچکی مشابه کیک عروسی خود انتخاب کنید و از آن تست کنید.

این کار به شما کمک می کند که کیفیت کیک را ارزیابی کنید و به شما کمک می کند که بازخورد های جالب و متفاوتی از طرف خانواده خود بگیرید.به طور مثال امکان دارد که همسر شما در تزئین کیک گل قرمز را به گل صورتی ترجیح دهد یا مثلا امکان دارد از طعم موز یا گردو در کیک خوشش نیاید.

دقت در انتخاب وزن کیک

اگر سفارش کیک شما با وزن کمی باشد امکان دارد که به اندازه کافی نباشد و به همه مهمانانتان کیک نرسد و سر خوردن کیک مشکل و کدورتی پیش بیاید و هچنین برعکس اگر شما مقدار زیادی سفارش دهید مجبور هستید که هزینه بیشتری پرداخت کنید و در آخر کیک روی دستتان بماند.

دقت در حمل کیک

وقتی که کیک را سفارش می دهید قبل هر چیزی به حمل و نقل کیک دقت کنید و حواستان به آن باشد زیرا اکثر قنادی ها ماشین یخچال دار ندارند و مسافت شما هر چقدر که کوتاه یا طولانی باشد.

حمل و نقل آن بر عهده شماست و این موضوع در تابستان اهمیت بسیاری دارد چون که در تابستان هوا بسیار گرم است ولی وقتی که حمل کیک بر عهده قنادی است برای آن نیز باید هزینه جداگانه ای در نظر بگیرید و این هزینه طبق مسافت شما متغییر است.

به موقع کیکتان را سفارش دهید

در پخت کیک های عروسی جزئیات زیادی وجود دارد که باعث می شود حاضر شدن و تهیه آن زمان بیشتری ببرد و به همین علت به شما پیشنهاد می کنیم که سفارش را به روزهای آخر و به عروسی کم مونده موکول نکنید. بهتر است که سفارش را حداقل یک هفته زودتر انجام دهید و اقدام کنید و از تحویل کیک به موقع در زمان و مکان مورد نظر خود اطمینان حاصل فرمایید.

قبل از سفارش با کیک ساز خود صحبت کنید

شاید صحبت کردن با کیک ساز در میان آن همه کار و مشغله عروسی بسیار وقت گیر به نظر بیاید ولی به شما شدیدا توصیه می کنم که حتما این کار را بکنید و به او بگویید که چه انتظاری  دارید که از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود و حتما این موارد را به او بگویید مواردی مانند:

زمان دقیق، تاریخ، مکان قرار گیری ، مدت زمان تقریبی عروسی، تعداد مهامانانتان، بودجه مورد نظر برای کیک را با کیک ساز خود در میان بگذارید تا نوع، حجم، طراحی و کیفیت  را متناسب با شرایط شما اجرا کند.

کیک عروسی چند طبقه مرسوم تر است

کیک های عروسی در انواع مختلف و در شکل های متفاوت تولید می شوند. بسته به بودجه و سلیقه عروس و داماد می توان یکی از آن ها را انتخاب کرد و سفارش داد. معمولاً کیک های عروسی بیشتر از چند طبقه تولید می شوند و نمادی از شکوه یک جشن بی نظیر را نشان می دهند. در ادامه با معروف ترین انواع کیک های عروسی آشنا می شوید.

وزن کیک

اکثر قنادها کیک ها را در بیشتر از یک طبقه تولید می کنند. چرا که یک طبقه چندان مرسوم نیست؛ اما بهتر است درباره تعداد طبقات کیک خیلی هم زیاده روی نکنید. حمل کیک های بلند سخت و مشکل ساز است؛ بنابراین یک کیک سه طبقه نرمال ترین کیک عروسی است که زیبایی، سادگی و شکوه را با هم دارد.
در حالت استاندارد هر تکه کیکی که در برابر مهمان قرار داده می شود، در حدود 100 تا 200 گرم وزن دارد؛ بنابراین یک کیک 3 کیلوگرمی برای 25 نفر کافی می باشد. یک کیک  100 کیلویی می تواند جوابگوی پذیرایی از 100 نفر میهمان باشد.

رنگ کیک ها

رنگ ها در مراسمات مختلف از اهمیت خاصی برخوردارند. استفاده از یک تم رنگی خاص در مراسم جشن عروسی رایج است. به همین جهت برخی از عروس و دامادها رنگ خاصی را هماهنگ با تم رنگی جشن عروس و تالار پذیرایی جشن و عروسی خود برای کیک  سفارش می دهند. کیک پزهای حرفه ای معمولاً رنگ سفید یا عاجی رنگ را برای کیک عروسی انتخاب می کنند که تزئینات رنگی متنوعی را برای زیبایی و جلوه بیشتر به کار می برند.

کیک عروسی زیبای سفارش باغ تالار پلاک 7

جنس روکش

معمولاً در تهیه کیک های عروسی از روکش خامه، فوندانت، باتر کرم و ژله استفاده می شود. به تازگی در اکثر کیک ها از خمیر فوندانت برای پوشش روی کیک استفاده می شود که حالت پذیری خوبی برای ایجاد اشکال مختلف دارد؛ اما کرم کره ای یا باتر کرم با طعمی بهتر از فوندانت می تواند کیک را لطیف تر کند. بیشتر افراد از طعم و مزه خمیر فوندانت خوششان نمی آید و در هنگام سرو کیک آن را برداشته و فقط داخل کیک را می خورند؛ بنابراین اگر مزه کیک از ظاهر آن بیشتر برای شما اهمیت دارد، فوندانت را فراموش کنید.

تزئینات روی کیک

استفاده از تزئینات مختلف می تواند در رده بندی انواع کیک های عروسی نقش داشته باشد. تزئینات زیادی مانند گل های طبیعی یا مصنوعی، شکلات ها، روبان ها و کریستال ها و مرواریدهای تزئینی رایج ترین تزئیناتی هستند که در زیباسازی کیک های عروسی استفاده می شود. استفاده از گل رز در رنگ های متنوع مرسوم ترین تزئین است.

بروز رسانی: 20/آبان/1402

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *